Referenser

Jag har haft förmånen och nöjet att samarbeta med Ylva i olika kundevenemang, bland annat i samband med Volvo Ocean Race. Ylva är inte bara kreativ, engagerad och kompetent utan även väldigt lättsam och trevlig. Hennes kunnande är otvivelaktigt och hon har förmågan att entusiasmera övriga i teamet, komma med genomtänkta, kreativa lösningar och skapar med detta ett stort förtroende vilket gör att jag mer än gärna jobbar med Ylva igen.

Jag har jobbat med Ylva till och från sedan 1995. Vill man ha ett välplanerat, intresseskapande samt kreativt event skall man definitivt engagera Ylva. Misslyckande finns inte i Ylvas vokabulär.

Det var ett sant nöje att arbeta med Ylva när vi arrangerade ett internationellt möte i Åre. För henne finns inga svårigheter utan bara möjligheter. Man möts alltid av en positiv attityd där kunden står i centrum och allt görs för att deltagarna ska få en minnesfull upplevelse, både när det gäller den professionella delen men även när det gäller trivsel och nöje.

Det är uppenbart att Ylva Furuskog har lång erfarenhet av arrangera konferenser och att hon har förmågan att se såväl helhet som detaljer. Som projektledare är hon idérik, metodisk och strukturerad. En riktig problemlösare! Ylvas lyhördhet och brinnande intresse för att förstå oss som kund ser jag också som en stor styrka. Ylvas är en färgstark person som med sin blotta närvaro skapar positivism och bidrar till den goda stämning man vill ha i gruppen.

Ylva Furuskog from Åre With Passion was extremely helpful in organizing a scientific event in Åre in 2012. In our EAACI Winter School Ylva Furuskog took care of hotel selection fitted for our meeting, as well as the social and sports activities during the meeting. The participants of the meeting appreciated this to a great extent and consider this particular Winter School as the best they ever attended.

Ylva Furuskog ställdes inför en uppgift som nog inte många skulle klarat av. En kick-off för cirka 275 personer i Budapest, som innan den var klar hade växt till 430 deltagare. De flesta från Sverige, resten från övriga Europa. Mycket logistik. Med sitt lugna sätt och sitt breda kontaktnät satte Ylva ihop ett team som tog hand om iStone på ett utmärkt sätt. Bästa kick-offen i vår historia – utan jämförelse. Med bra förhandlingsförmåga, vilket behövdes mot lokala arrangörer, och med flera svensktalande ungrare i teamet ordnades ett program som var mycket innehållsrikt, både dagtid och kvällstid. Med båttur på Donau och galamiddag på Gellertbadet blev vår fyra dagar långa kick-off oförglömlig. Jag kan varmt rekommendera Ylva för framtida uppdrag.

Om du önskar ett arrangemang i en annan dimension,
 då skall du samarbeta med Meetings With Passion!

Med chartrat plan styrde vi vår resa mot Budapest, 
och på hotell Kempinski togs vi emot som kunglig gäst.

Gellert Spa, båttur på Donau, saluhall och Citadella,
 allt du önskar och drömmer om kan Ylva hjälpa dig att beställa.

Detta är en resa som vi alla med glädje kommer att minnas,
 Tack Ylva, för avtryck om Budapest som alltid kommer finnas.

Tidigare ordnade vi alla våra möten själva. Vi tänkte att det blev billigare. Tidsbrist och kort framförhållning gjorde att vi bad Ylva på Meetings With Passion om hjälp första gången. Vi ville också ha en proffsigare ”touch” på vårt event.

Vi blev supernöjda! Roligt att få nya idéer. Och så blev ju allt så enkelt för oss! Vi fick förslag att styra och bestämma om och kunde sedan låta Ylvas team sköta om allting. Vi kunde lugnt ägna oss åt våra andra göromål och åt våra kära medlemmar.

Det som överraskade oss i efterhand var att det faktiskt blev mer ekonomiskt än att göra arbetet själva.